Doboznyi tárolás miniraktár bérléssel

miniraktár bérlés

A kevés holminak is szüksége van biztonságos és őrzött tárolóra. A miniraktár ideális tároló, ha kevés helyre van szüksége.

A raktározáshoz a magánraktárat érdemes választani, ha nincs lehetősége arra, hogy saját helyen oldja meg a tárolást. Vannak olyan holmik, amik csupán pár négyzetméternyi területet foglalnak el, viszont nem mindegy, hogy hol van az a hely. A szekrényben nem férnek el, a garázs nem áll rendelkezésre, a lakásban pedig minden szabad hely foglalt? Vannak olyan vagyontárgyak, amiket jobb ötlet a lakáson kívül tartani. Erre kiváló opciót kínál a magánraktár.

Kis hely rövid időre is rendelkezésre áll

Nem jelent gondot, ha csupán átmeneti időtartamra gondolt, mert a törökbálinti magánraktárunkban hónapokra is tudnak bérelni az ügyfelek. Természetesen a bérleti díjakat úgy szabtuk meg, hogy azok kedvezőek legyenek rövid távú és hosszú távú bérlés esetén is. Az árak a bérelt helyiség alapterületével arányosan növekednek. Nálunk már kevesebb, mint 12 ezer forint havi díjért is tud saját miniraktárat bérelni, illetve fenntartani.

A nagyobb méretű tárolókhoz hasonlóan a mini nagyságú szobák is ideális jellemzőkkel rendelkeznek ahhoz, hogy mindent el tudjon helyezni bennük. Ami nem romlandó, élő, azt minden további nélkül a lezárt raktárban tudja hagyni, anélkül, hogy kár esne benne. Természetesen javasolt a tárgy állapotának további megőrzését szolgáló csomagolásról is gondoskodni. Ebben is tudunk segíteni a bérlőknek, hiszen többféle csomagolóanyagot is tartunk, amiből mindenki igény szerint tud vásárolni. Nem kell a törökbálinti magánraktárhoz külön beszerzett csomagolódobozokat, fóliákat vagy ragasztószalagot elszállítania hozzánk, csak mondja el kollégánknak, mire van szüksége.

Válogasson, szállítsa el a Budapest közeli helyszínre a holmikat, csomagoljon és zárja le a tárolót, amennyi időre tervezi a raktározást! Még mielőtt a lakatot a helyére kattintaná és a lakat kulcsát pedig zsebre tenné, fontolja meg, hogy mit, hogyan és mennyit pakol a raktárszobába!

A miniraktár bérléssel egy terítőnyi terület lehet az Öné, választott időintervallumra. Mérlegelje, hogy valóban az a méret a megfelelő, amit kiszemelt!

A legkisebb miniraktárunk, ami a törökbálinti magánraktárban elérhető, mindössze egy négyzetméterrel büszkélkedhet. Ez az egy méterszer egy méter nagyságú tároló egy átlagos, két személyes, étkezőasztal lapjának is megfeleltethető. Képzelje el, hogy mi az, amit fel tud pakolni egy ekkora asztalra! A már nem használt gyerekholmik vagy az egyetemi évek alatt felhalmozott jegyzetek biztosan elhelyezhetőek egy ekkora raktárban, ha nincs belőlük túl nagy mennyiség.

miniraktár bérlés

Nem is olyan parányi az a kicsi

Mielőtt túl kicsinek gondolná a méretében és nevében is miniraktárat, ne feledje, hogy felfelé is van kiterjedése a tárolónak! Az alapterületében egy vagy néhány négyzetméter nagyságú raktár belmagassága nem kevesebb, mint 260 centiméter.

A majdnem három méternyi belmagasság már sokkal több lehetőséget kínál a pakolásra, tárolásra kis alapterület esetén is. Tehát egy miniraktárat nem kell szó szerint parányinak elképzelni. Mivel magasabb, mint amilyen széles a tároló, nyugodtan számolhat olyan tárgyakkal is, amik hosszúságuk miatt speciális tárolót igényelnek. Poszterek, sífelszerelés vagy összetekert textilek is praktikus tárolót kaphatnak egy miniraktár formájában.

Létra, kisebb állványok, felszerelés vagy egy kisebb könyvtár is befér néhány négyzetméterre, anélkül, hogy centiméterrel kellene méricskélni a szabad helyet. Praktikus helykihasználást kínálunk pár négyzetméteren.

Mérlegelje a lehetőségeit, ismerje meg a tárolóink valóságnak megfelelő méreteit, döntsön és béreljen raktárat tároláshoz! A bérleti díjak mellett a rendelkezésre álló raktárak mennyisége és változatos méretei is vonzó lehetőséget jelentenek. A könnyen megközelíthető helyszínen nyugodt szívvel hagyhatja értékeit, vagyontárgyait, amíg szüksége van a szolgáltatásra, garantáljuk, hogy nem esik baja semminek sem! Ha csak a helyhiány az akadály, béreljen magánraktárat Budapest közelében!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com