Sok előny, sok hely: magánraktár bérlés Budapesten

magánraktár bérlés Budapest

Tárolás és bérlés egy helyen

A tárolás kedvelt helyszíne a bérelhető raktár. Több ilyen szolgáltatás elérhető, nem könnyű dönteni. A magánraktár bérléshez Budapesten velünk jól jár.

Tárolóhelyre mindenkinek szüksége van. A saját ingatlannal rendelkezőknek is kevésnek bizonyulhat a szabad kapacitással rendelkező hely, de az albérletben élők is küzdhetnek helyhiánnyal. Szerencsére bérlésre van lehetőség a magánraktárakban. A miénket Törökbálinton találja, a főváros vonzáskörzetében.

A magánraktár az ideális tároló megtestesítője. Mire van szüksége egy bérlőnek? A tárolandó holmitól függetlenül szükség van elegendő nagyságú helyre. Olyan szolgáltatást szeretne igénybe venni, ami teljesen leveszi a válláról a tárolás minden terhét. Ez azt jelenti, hogy a raktár bérlőjének semmi egyéb feladata nem marad, mint gondoskodni a helyszínre szállításról.

Aki még soha nem vette igénybe egy színvonalas szolgáltatásokat nyújtó magánraktár tárolóit, az joggal azt gondolhatja, hogy egy ilyen helynek megvannak a maga határai. Nos, ha egy komplett óceánjárót nem is tudunk elhelyezni, egy személyautónak minden gond nélkül tudunk helyet szorítani. Az egész lakásnyi bútor éppen úgy elfér nálunk, mint a családi sífelszerelés vagy éppen a nagymama hagyatéka porcelánostól, hímzett terítőstől, komódostól. Az egyetlen kihívás az, hogy megtalálja a célnak legjobban megfelelő raktárat a kínálatunkból.

Nálunk elfér és biztonságban is van

Azt érdemes tudni, hogy raktár és raktár között is van különbség. A teljes raktár helyiség mellett bérlésre kínálunk kisebb méretű tereket is, úgynevezett raktárszobákat. Ezek a pár négyzetméter nagyságú tárolók azoknak a bérlőknek ideálisak, akik azt a néhány doboznyi holmit is tiszta, biztonságos helyen szeretnék tartani, amit otthon nem tudnak vagy csak nem akarnak tárolni.

A tárolás nem az egyetlen, amit egy magánraktártól elvárhat a bérlő. A karbantartott, tisztán tartott, száraz, napfénytől védett, praktikusan pakolható raktárakhoz csomagolóanyagot is tudunk adni. Csomagolni szinte bármit be lehet és kell is. Nem mindegy mivel és hogyan teszi ezt.

magánraktár bérlés Budapest

Tárolni és csomagolni is tud nálunk

A kifogástalan tulajdonságokkal bíró, budapesti magánraktár bérlése még csak az első lépés. A célnak megfelelő csomagolás jelenti a másik felét a sikernek.

Hiába talál egy jól zárható, őrzött helyet, ahová be tudja tenni az értékeit, ha azok nincsenek ellátva csomagolással. A tartással bíró karton dobozokat kitöltőanyaggal megtöltve, védett helyre teheti a törékeny értékeit. A csomagolás azért is praktikus, mert szimplán védi a portól, pókhálótól a tárgyakat. Így ha később előveszi őket, szinte semmi dolga nem lesz velük, ugyanolyan állapotban látja viszont mindet, mint amilyenben elcsomagolta.

A karton dobozok, buborékfóliák, ragasztószalagok, pakoló kesztyűk, jelölő filctollak, lakatok, minden, ami csomagolás, azt tőlünk megkapja. Nem kell dobozokat gyűjtögetnie, áruházakban keresgélnie olyan termékek után, amiket csomagoláshoz tudna használni.

Átmenetileg vagy sokáig is tárolhat

A magánraktárunkban szívesen látjuk azokat, akik csak átmeneti tárolót keresnek és azokat is, akik akár évekre terveznek velünk. Minimum egy hónapot kell igénybe vennie annak, akik nálunk szeretné elhelyezni az értékeit. Minél tovább bérel nálunk, annál kedvezményesebb árat tudunk ajánlani.

Fontos számunkra, hogy minden bérlőnek meg tudjuk találni azokat a lehetőségeket, amiknek köszönhetően elégedett lesz a szolgáltatásainkkal. Ne válasszon olyan céget, ahol ráfizetéssel tud csak tárolót bérelni, ahol nem veszik figyelembe a személyes igényeit vagy csak valamilyen kompromisszummal tud üzletet kötni!

A magánraktárnak megvannak a maga előnyei, amiket nagy hiba nem kihasználni. Ezek az előnyök persze csak akkor válnak valóban előnyökké, ha a magánraktár a bérlőket helyezi a középpontba. Az ügyfélbarát feltételek és a rugalmas ügyintézés, a korrekt árak és a teljes körű kiszolgálás a kulcsa annak, hogy mennyire válik egy magánraktárból sikeres cég.

A mi magánraktárunk a fővárosiaknak és az agglomerációban élőknek is kedvező elhelyezkedéssel bír. Törökbálinton, Budapesthez közel talál minket. Könnyen elérhetőek, megfizethetőek, nélkülözhetetlenek vagyunk!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com