Miniraktár bérlés Budapest közelében pár doboznyi tároláshoz

miniraktár bérlés Budapest

A miniraktár bérlés Budapest közelében azoknak szól, akiknek csak néhány doboznyi helyre van szüksége a tároláshoz. Törökbálinton várjuk az ügyfeleinket!

A raktár bérlés nem újdonság, hiszen egy olyan szolgáltatásról van szó, ami a helyhiánnyal küzdőknek egyenesen nélkülözhetetlen. A raktározás bérelhető változatban felkínálja mindenkinek a rugalmas tárolás lehetőségét. Raktárt fenntartani azzal az előnnyel jár, hogy az ingóságokat meg lehet tartani annak ellenére is, hogy nincs számukra átmenetileg hely. 

Egy raktár kiválasztása nem bonyolult feladat, mert csak a bérlő preferenciáit kell alapul venni hozzá.

  • Hol van helyileg az a raktár, ami nincs túl messze és fel lehet keresni, ha kivenni vagy betenni szeretne a raktárszobába?
  • Mennyit hajlandó fizetni a bérlésért?
  • Milyen bérlési idővel számol és ehhez milyen kedvezmények, feltételek járnak az adott raktárnál?
  • A bérlő számára megfelelő méretű raktárszobát tud e biztosítani a magánraktár?

Mi az a miniraktár?

A legkisebb verzió, a mini méretekkel rendelkező raktárszoba. Ilyen méretben általában minden magánraktár üzemeltet tárolót. Érdemes konkrétan meghatározni, hogy mit is jelent a miniraktár kifejezés. Azok kedvéért, akik még nem vettek igénybe ilyen jellegű szolgáltatást, most kifejtjük, mi a lényege a legkisebb tárolónak.

A miniraktárat természetesen nem úgy kell elképzelni, mint egy doboz méretű tárolót. Ez a méret külföldön nagyon elterjedt és igencsak népszerű. Nálunk csak nemrégiben vált ismertté és terjedt el. A magánraktárak kínálata is befolyásolja, hogy pontosan mekkora a bérelhető tároló, de általánosságban kijelenthető, hogy nem nagyobb egy garázsnál. Az ennél kisebb tárolók lehetnek egy négyzetméternyi nagyságúak is, viszonylag nagy belmagassággal. Tehát fontos alaposan tájékozódni, hogy a mini mit jelent egy adott helyen és abból van e több változat is.

A következő lépés annak eldöntése, hogy mi kerüljön a raktárba? A magánszemélyek és a cégek is hasznát veszik a kisebb tárolóknak, amik elérhető távolságra biztonságos tárolást nyújtanak.

A miniraktár bérlés Budapest közelében egyszerűen elérhető szolgáltatás azoknak, akik éppen változást élnek meg.

Egy személy életében éppen úgy lehet szó új fejezet megnyitásáról, mint egy cég életében. Ilyen történések gyakran járnak azzal, hogy bizonyos holmikat raktározni kell. A raktározásnak néhány hét vagy több hónap is lehet az ideje.

miniraktár bérlés Budapest

Cégeknek és magánszemélyeknek is jól jön a raktár bérlése

A cégeknek számos okból lehet szüksége raktárszobára. Gyakori például az az eset, amikor az irodát felújítják vagy új helyszínre költözik a vállalkozás, ahol még nem áll minden készen a beköltözésre. Az iroda berendezését a legegyszerűbb ilyenkor teljesen elkülöníteni, nehogy eltűnjön valami, megsérüljön a munkálatok alatt és az sem hátrány, ha nincsenek útban az értékes számítógépek, asztalok és székek.

A kedvezőtlenebb forgatókönyvet az jelenti, amikor a vállalkozás egy időre online jelenlétre kényszerül. Az irodát be kell zárni és alternatív megoldást találni a cég működtetésére egészen addig, ameddig nem lehet újra visszatérni az íróasztalok mellé. Amennyiben a berendezéstől nem feltétlenül szeretne megválni a vállalkozás, ezért érdemes a bérlés mellett dönteni.

Új kezdet régi holmikkal

A munka és a tanulás világában is vannak olyan életszakaszok, amikor valaki belefog valami újba. Ez lehet egy tanulmányi út, egy külföldi kiküldetés, cserediákprogram vagy szezonális munkavállalás. Ha erre az időre az illető feladja a lakóhelyét, de a holmijainak csak egy részét viszi magával, a maradéknak találnia kell tároló helyet.

Látható, hogy egy kis szabad terület is óriási segítség tud lenni, személyeknek és vállalkozásoknak is. A bérleti díjat és azt a kevés utazást is megéri befektetni, ha a tárolás átmenetileg segít abban, hogy a holmik biztonságban maradjanak. Ameddig újra szükség nem lesz a tárgyakra, mi vigyázunk rájuk. A törökbálinti raktárunkban minden épségben meg fogja várni, amikor visszajön érte. Forduljon hozzánk bizalommal és legyen egyike az elégedett ügyfeleinknek!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com