Bérraktározás Budapest közvetlen közelében kedvező áron.

Többféle területű raktár, folyamatos őrzés, könnyű megközelíthetőség. Várjuk hívását!

A bérraktározás előnyeiről röviden!

Aki kereskedelemmel foglalkozik, az tudja, hogy egy valamire biztosan szüksége van, ez pedig a raktár. Akár webshopot üzemeltet valaki, akár üzletet bérel és onnan kínálja a termékeit, az árut tárolni a kell valahol. Erre többféle lehetőség is kínálkozik. A cég vagy üzlet tulajdonosa megteheti, hogy saját raktárat bérel vagy pedig olyan szolgáltatást vesz igénybe, mint a bérraktározás.

A bérraktározás egyike a cégünk legújabb szolgáltatásainak. Röviden bemutatjuk, hogy kinek és miért előnyös a bérraktározás mellett dönteni. A bérraktározás jóval költséghatékonyabb megoldás, mint a teljes raktárépület kibérlése és a szükséges személyzet foglalkoztatása. Nincs szükség arra, hogy túl sokat költsön egy cég tulajdonosa a raktárbérlésre, mert elég csak annyit költeni, amennyi feltétlen kell. A raktározáshoz kapcsolódó szolgáltatás raktár szoba bérlését jelenti, tehát egy vagy több helyiségre korlátozódik. A többféle raktárszobából méret alapján azt kell kiválasztani és kibérelni, ahová befér a raktározni kívánt áru. Nem egy épület, hanem csak egy raktár a bérlőé, amibe bepakolhatja az áruját.

A bérraktározás kényelmes megoldás, mert a mi raktárunk jól megközelíthető helyen van, Törökbálinton, ami a fővároshoz és környékéhez is közel esik. Nem kell messzire utazni, ha ellenőrizni akarja a készletet vagy hozzájutni az áruhoz.

A bérraktározással kapcsolatban minden feltételt biztosítunk ügyfeleinknek. Rugalmas hozzáférést nyújtunk, megbízható védelemmel látjuk el a raktárat és ha igény van rá, csomagolóanyagot is tudunk adni. A raktárban ideális körülmények vannak, minden típusú áru sértetlenül, eredeti állapotában marad meg a tárolókban.

A bérraktározás további előnye, hogy az ügyfeleket nem köti hosszú távú szerződés, minimum bérlési idő van, de hetekre, hónapokra is van lehetőség nálunk tárolót bérelni. Döntsön a bérraktározás mellett és oldja meg a raktározás kérdését megfizethető áron, rugalmas feltételekkel, színvonalas szolgáltatással! A részletekről tudjon meg többet elérhetőségeinken!

Share Button