Raktár magánszemélyeknek

Folyamatosan őrzött, könnyen megközelíthető, több méretben elérhető raktárak várják. Keressen minket!

Raktározás magánszemélyeknek – nálunk mindig talál helyet!

raktározás cégek és magánszemélyek részére is elérhető szolgáltatás, amivel megalapozhatjuk otthonunk rendezettségét. 

Nagyon sokan élnek olyan lakásban, ami nem rendelkezik plusz tárolóhelyiséggel, például pincével vagy padlással. Ezek a helyiségek pedig nagyon tudnak hiányozni, hiszen nagyszerű helyet biztosítanának például az ideiglenesen nem használt bútoroknak, a régi gyerekjátékoknak, amiket nem szeretnénk kidobni, a kerti bútoroknak vagy az épp szükségtelen, szezonális sporteszközöknek. A probléma hatékonyan megoldható raktározási szolgáltatás igénybe vételével. 

A külső raktározás természetesen nem csak cégek részére elérhető, hanem magánszemélyek számára is. Cégünk többféle kapacitású raktárhelyiségek bérbeadásával foglalkozik. Nagyszerű megoldást nyújtunk, ha valakinek nem áll rendelkezésére elegendő helye ahhoz, hogy az ideiglenesen nem használt dolgait tárolja. Legyen szó akár arról, hogy lakásfelújítás vagy költözés miatt ki kell ürítenie otthonát, akár arról, hogy nyáron nem tudja megoldani a sífelszerelések tárolását, ránk számíthat! A raktározásnak köszönhetően rengeteg helyet felszabadíthat otthonában, sokkal rendezettebbé és tágasabbá varázsolhatja, hiszen nem kell többé helyet találnia az épp felesleges dolgoknak. Bérelhető raktárhelyiségeink őrzöttek, védettek, így nálunk maximális biztonságban lesznek az értékei. Telephelyünk könnyen megközelíthető, és ügyfeleink természetesen bármikor hozzáférhetnek a tulajdonjaikhoz. A bérlés ára kedvező, a minimum időtartam pedig csupán egy hónap, aminek a letelte után nem kötelező egész hónapra igénybe venni a szolgáltatást. A raktározást ajánljuk bárkinek, akinek kicsi a lakása, ideiglenesen több helyre van szüksége vagy akár hosszabb távon szeretné megoldani a tárolási gondjait. 

Amennyiben kérdése merült fel a raktározással kapcsolatban vagy szeretné kihasználni a szolgáltatással járó előnyöket, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben és tájékoztatják a részletekről. 

Share Button