Miniraktár bérlés Törökbálinton, ha nincs plusz tárolója

A miniraktár bérlés Törökbálinton egy nélkülözhetetlen szolgáltatásunk azoknak, akiknek nincs saját tárolójuk. A bérlés megszabadítja a helyhiánytól.

Egy komplett otthonban rengeteg holmi kap helyet a bútoroktól kezdve a háztartási berendezéseken át a használati tárgyakig. Apró gombok vagy ember magasságú szekrények, evőeszköz készlet vagy csavarhúzó mind jó valamire a hétköznapokban. Annyi minden jelenti az életünk berendezését és mindennapos eszközeit, hogy előbb vagy utóbb azon kapjuk magunkat, egyre kevesebb hely marad a számukra.

Nem marad hely a réginek, nem fér be az új?

A régi holmik mellé újak érkeznek, a kiselejtezés állapotát elérő darabok pedig a lomtalanításon vagy a kukában végzik. A cserélődés nem mindig elég gyors ahhoz, hogy a tulajdonosnak ne kelljen szembesülnie helyhiánnyal. Olyan helyzet is kialakulhat, amikor a holmikat egyszerűen nincs hová pakolni.

Ingatlant váltott és az új lakás vagy ház nem rendelkezik annyi tárolóval, amennyi szabad hellyel az előző ingatlan rendelkezett? A leggyakoribb gondnak számít azzal szembesülni, hogy a meglévő holmik nem férnek el ott, ahová átköltöztetik őket. A tulajdonosnak ilyenkor kettő lehetősége van. Az egyik, a vagyontárgyai gyűjteményének a szelektálása, a másik pedig a plusz tárolók használata. 

Nincs garázs, melléképület, ingatlanhoz tartozó tároló, amit használni tudna? Nem kell azonnal a lomtalanítóknak telefonálnia. Gondolt már arra, hogy bérelhetne is magának egy tárolót? Nincs garázs a közelben, de kicsit messzebb bérelhet egyet azoknak a használati tárgyaknak, amiket nem vesz elő minden egyes nap és amik a lakásban, házban már nem kaptak helyet.

A Budapest közelében található magánraktárunkban kisebb és nagyobb alapterülettel is működtetünk bérelhető raktárakat. Jogosan teszi fel a kérdést az, aki még soha nem vett igénybe ilyen szolgáltatást: mit kezdjen egy konténernyi szabad hellyel? A bérlésre miniraktárakat is tudunk a bérlők rendelkezésére bocsátani. Nem kell hagyományos raktárban gondolkodnia, mert akár egyetlen négyzetmétert is igénybe tud venni, ha nincs sok holmija, amit a tárolóinkra szeretne bízni.

A miniraktár bérlés Törökbálinton egy saját garázs vagy fészer használatát nagyszerűen ki tudja váltani. A bérléssel nincs több tárolási gondja.

A garázs számos ingatlan kiegészítő tárolója, ahogyan a társasházak alagsorában kialakított tárolósorok is. Beköltözhet valaki olyan ingatlanba is, ahol nincsenek plusz tárolók vagy egyszerűen csak kevesebb a hely. A garázs építése macerás vagy egyszerűen csak nincs rá lehetősége? Padlás, pince csak a családi házakhoz tartozik. Ha körbejárja a kérdést, rájön, hogy bérelni egyszerű, garantált siker, megfizethető szolgáltatás, valamint kis fáradtságot igényel.

miniraktár bérlés Törökbálint

Méretben, árban is kedvező

A magánraktárak között az egészen nagytól a meglepően kis alapterületű tárolóig minden méretet a bérlők rendelkezésére bocsátunk. Talán nem egyszerű választani a tárolók között azoknak az új ügyfeleknek, akik még nem béreltek magánraktárat. Érdemes a valós tárolókhoz viszonyítani ilyenkor. Az alapterület adott, a tárolóink belmagassága pedig 260 cm.

Az átlagos garázs méreteit alapul véve az 1-10 négyzetméteres alapterületű miniraktárak is elegendőnek bizonyulhatnak a célra. Már tudja, hogy szüksége lesz plusz helyre? Válassza ki a tárolót, szervezze meg a bérlést és a holmik helyszínre szállítását! A csomagolásban tudunk segíteni a törökbálinti magánraktárból megvásárolható kiegészítőkkel.

A havi bérleti díjak megfizethetőek, a tárolási idő függvényében akár kedvezményt is tudunk a bérlőknek ajánlani. A garázs vagy fészer helyettesítésére olyan opciót kínálunk, ami a legkevesebb időbe és energiába telik és ami a biztos megoldást tudja kínálni. Segítünk a tárolásban, ennek köszönhetően Önnek átmenetileg vagy hosszabb távra is biztos helye lesz a raktározásra.

Amennyiben a bérelhető magánraktár ötlete felkeltette az érdeklődését, keressen minket bizalommal! Tudjon meg mindent a bérlésről, a tárolókról, hogy megalapozott döntést tudjon hozni! A weboldalon a legtöbb információ szerepel, de további tájékoztatást kérhet tőlünk a honlapon szereplő elérhetőségek bármelyikén.

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com