Van kiadó raktár Budapesten, ha költözésre kerül a sor

kiadó raktár Budapest

Egy kiadó raktár Budapesten nagyon jól jön, ha hirtelen nagy mennyiségű holminak kell helyet találni. Ilyen szituáció például egy költözés.

A fővárosban kétféle ingatlanban élnek a helyiek, bérelt vagy saját tulajdonú lakásokban, házakban. Az albérletet felváltja a saját lakás, ha elérkezik a családalapítás ideje vagy összegyűlik az összeg az ingatlan vásárlásra.

Új lakás régi holmikkal

A szerencsésebbek örökölnek egy ingatlant, amit már csak felújítani, alakítani kell és ahová csak be kell költözni. Gyakori például, hogy egy idősebb rokon halála után a fiatalokra száll a lakás vagy ház. Az új helyen viszont ott vannak nagymama vagy nagypapa holmijai, minden úgy, ahogyan életében használta.

Az új lakók nyilván szeretnék a saját bútoraikat és használati tárgyaikat beköltöztetni és azok között élni. A beköltözést ezért megelőzi egy selejtezés, ami kiterjed minden holmira az örökölt ingatlanban. A szelektálás eredményeként egyes berendezési tárgyaknak további maradást szavaznak az új tulajdonosok, mások a szeméttelepen végzik, egyeseket elajándékoznak és a többi pedig parkolópályára kerül.

Hol tárolja, ami nem fér el?

Nem lehet minden bútort és használaton kívüli holmit ugyanabban az ingatlanban tárolni, ahová az új bútorok is megérkeznek a beköltözéskor. Szükség van egy tárolóra, ahol a maradék vagyontárgy biztonságos menedékre lelhet.

Nem lehet mindent elajándékozni, eladni vagy kidobni azonnal. Ilyen esetben jól jön egy szolgáltatás, mint amilyen a raktárkiadás. A legtöbb budapesti lakásnak nincs elég nagy tárolója. A garázsban az autó foglal helyet, a háza udvarát pedig senki nem szeretné kacat lerakatnak használni.

A válasz egyszerű, tárolót kell bérelni, ahol mindennek jut hely. Nincs kerülgetés, bosszankodás, nem kell minden nap azon gondolkodni, mi lenne a jobb elrendezés a holmiknak. A bérelhető raktárak előnye, hogy a lakástól távol, e megközelíthető helyen pihennek a nem használt bútorok és tárgyak.

kiadó raktár Budapest

A Budapest mellett található magánraktárunkban Ön is talál megfelelő méretű tárolót a kívánt időre.

Egy budapesti kiadó raktárat nem elég csak kiválasztani, elintézni a bérléssel kapcsolatos teendőket. A csomagolást is komolyan kell venni.

A Törökbálinton, Budapest mellett megtalálható raktárunk nyitva áll mindenki előtt, aki szeretné biztonságba helyezni vagyontárgyait. Költözés, felújítás miatt ideiglenesen is elhelyezheti a holmijait, szezonális holmik, használaton kívüli értékek szintén érkezhetnek hozzánk.

Az érdeklődők kérdéseit megválaszoljuk a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken, de érdemes átböngészni még a gyakori kérdések menüpontot is.

Csomagoljon több rétegben!

A csomagolás minden magánraktár bérlőnek saját magának kell elvégeznie. A raktárak ideális helyet biztosítanak a tárolásra, de a csomagolást nem lehet megspórolni. A szállításhoz és a tároláshoz is a csomagolóanyagok jelentik az első számú védelmet.

A tárgyakat el kell különíteni méret és törékenység alapján. Ez a két jellemző lesz a mérvadó abban, hogy milyen csomagolóanyagba kerülnek majd.

A csomagolást alapvetően, három kategóriába csoportosíthatjuk: a külső csomagolás, a belső csomagolás és a töltőanyagok. A külső csomagolás általában a karton dobozt jelenti. A törékeny tárgyakhoz a karton doboz jelenti a legjobb választást. Maximális védelmet lehet teremteni, ha a doboz köré fólia réteg is kerül.

A töltőanyag stabilizálja a tárgyat és megakadályozza, hogy elmozduljon a dobozban. Ezen kívül az ütődéseket is tompítja, a tárgy körül egyfajta védőréteget képez a merev falú dobozon kívül. A klasszikus töltőanyagok közé sorolható az újságpapír, a hungarocell golyócskák, a hungarocell lapok.

A tárgyat magát is körbe kell csomagolni, hogy minden eleme be legyen borítva ütésálló anyaggal. Ilyen csomagoló anyag a buborékfólia, a habfólia vagy a több réteg papír, ami védőburokba bugyolálja a törékeny holmit.

A raktárunk tárolóiban tiszta, száraz levegőjű, napfénytől és portól védett terekbe lehet pakolni a törékeny holmikkal teli karton dobozokat. A bérlési idő lejártáig megőrizzük őket épségben és hiánytalanul.

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com