Mit nyer a raktárszoba bérléssel?

Egy raktárszoba bérlés Törökbálinton hasznosnak bizonyul, ha költözés előtt áll. Egy költözés járhat azzal is, hogy nem fér el minden holmi az új helyen.

Egy nagy lépés: a közös otthon

Az életben eljön az az idő, amikor az egyedül élés időszakát felváltja az együttélés. Egy szerelmes pár kezdetben még csak randevúzik, elkezdi megismerni egymást, majd a kapcsolat megszilárdul és elérkezik az első mérföldkő vagyis az összeköltözés.

Az összeköltözésnek nagy jelentősége van, mert egyfajta elköteleződést jelent és a házasság előszobájának is tekinthető. A pár tagjai megosztják egymással az életüket, az otthonukat, teljesen beengedik egymást a másik intim terébe. Itt már mindenre fény derül, amire a randevúzás időszakában még nem, nagy a tét, nem más, mint a kapcsolat jövője.

Az összeköltözés változásokat is hoz magával, az egyik legjelentősebb változás az új otthon. A párok vagy egy új helyet keresnek maguknak, ahol közösen berendezkednek vagy a pár egyik tagja költözik be a másikhoz. Az előbbi esetben többet kell pakolni, az utóbbi esetben pedig egy kicsit több kompromisszummal jár a költözés. Aki költözik, az nem biztos, hogy mindent magával tud vinni egy, már berendezett helyre.

Mi legyen a felesleges holmikkal?

A beköltözés több kihívással is járhat, ha a pár költözködő tagjának sok holmija van. Egy olyan lakásba kell beköltöznie, ami már be van rendezve, ahol valaki már kialakította a saját, ismerős életterét.

Felmerül a kérdés, hogy mi legyen a sorsa a helyhiány miatt kiszoruló bútoroknak, műszaki cikkeknek vagy lakásdekorációs és használati tárgyaknak? A legtöbben nem szeretnének csak úgy megszabadulni azoktól a holmiktól, amiknek nem jut hely a közössé vált otthonban. Kedvező opciónak számít a holmik elraktározása.

raktárszoba bérlés

Egy magánraktárban biztonságban lesz minden ingóság, ha nincsen külön, saját tárolója a pár egyik tagjának sem.

Egy padlás, egy garázs, egy külön helyiség is szóba jöhet, de ha nem áll rendelkezésre, akkor a bérlés marad az egyetlen, szóba jöhető lehetőség.

A raktárszoba bérlés a fővároshoz közel mindenkit vár, aki Budapesten vagy annak környékén él. A raktár kibérlése nem csupán egy szabad hellyel, de több szolgáltatással is együtt jár.

Mit nyer a raktárbérléssel?

A raktárbérlés sokkal több előnnyel jár egy szimpla, saját tároló használatával szemben. Mindenképpen jól jár vele, ha nincs is hová pakolni, de egy saját garázzsal szemben is meggyőző érveket lehet felsorakoztatni a magánraktár mellett. Gondoljon bele, hogy mivel jár a saját tároló és mivel a bérelt tároló!

1. A bérelt tároló jóval biztonságosabb helyet kínál minden bútornak, könyvnek, háztartási és műszaki cikknek, sportfelszerelésnek stb., mint egy sima garázs vagy kerti kisház. A magánraktárak területén fejlett biztonsági rendszer működik, ami védi az ott elhelyezett értékeket.

Egy modern raktárban működik kamera-és riasztórendszer, emellett pedig szigorú beléptetéssel szűrik ki az illetéktelen személyeket. Ezen kívül minden bérlőnek van lakat, illetve kulcs a kibérelt raktárszobához.

A vagyontárgyak, emlékek nem csupán a tolvajoktól vannak biztonságban, hanem a megrongálódás ellen is védve vannak egy raktárszobában.

A raktár területén lennie kell olyan rendszernek, ami jelez tűz és füst képződése esetén. A raktárszobák tiszta terek, ahol megfelelő hőmérséklet uralkodik a hétköznapi tárgyak tárolásához. Az ingóságok nincsenek ugyan karnyújtásnyira, de nem kell aggódni miattuk.

2. A törökbálinti magánraktár könnyen és rugalmasan elérhető, rövid távolságra van a fővárostól és annak a környékétől. A bérlő maga választhat raktárszobát, ahová saját maga pakolhatja be összecsomagolva, rendezetten a holmijait. A raktár kulcsa a birtokában marad, amivel rugalmasan jöhet, mehet, a raktárszobában lévő holmikhoz hozzá tud tenni van elvihet tárgyakat.

A zsúfoltságtól és a rendetlenségtől meg tudja kímélni a közös otthont, de a saját tulajdonáról sem kell lemondania. Tároljon nálunk hosszabb-rövidebb időre Törökbálinton, kedvező feltételekkel! Érdeklődjön a részletekről kollégánknál!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com