Béreljen kiadó raktárat Törökbálinton!

kiadó raktár Törökbálint

Biztonságos tárolás várja, ha nálunk bérel kiadó raktárat Törökbálinton. Ne küszködjön helyhiánnyal, használja ki a tárolás bérelhető lehetőségeit!

Az otthonában egyre kevésbé fér el, de nem szeretne emiatt megszabadulni a holmijaitól? A lakások, házak eltérő mérettel épülnek, sok ingatlanhoz pedig egyáltalán nem is tartozik külön tároló. Azok, akik időközben kinövik az ingatlanjukat vagy új ingatlanba költözve szembesülnek a kisebb hellyel, dönthetnek a bérlés mellett.

Kinek való a magánraktár bérlés?

A rendszeresen használt holmiknak értelemszerűen nem kell bérelt tárolót igénybe venni. A tárolás problémája inkább a szezonálisan használt, a hobbi tevékenységhez köthető vagy a hosszú távon elzárt holmiknál merül fel.

A magánraktár tetszőlegesen választható, szabad teret kínál. Zárható, tiszta, védett, könnyen megközelíthető, kedvező árfekvésben kibérelhető raktárhelyiségek várják az ügyfeleket. A mi magánraktárunk Törökbálinton kapott helyet, ami a főváros vonzáskörzetében található. A Budapesten és a város környékén élőknek egyaránt ideális elhelyezkedést jelent.

A raktár épülete olyan helyszínen van, amihez nem kell órákat utazni, rövid időn belül hozzáférhet a raktár tartalmához az ügyfél. Ez előnyös, ha sport vagy hobbi tevékenységhez tárol holmikat és azokat évente legalább egyszer elő is veszi.

Hosszú távú tárolásra éppen úgy várjuk az ügyfeleket, mint rövid távúra. Bútorok, alkatrészek,  speciális eszközök is kerülhetnek a tárolókba. Hónapokon át várakoznak a holmik, anélkül, hogy az eredeti állapotukban változás vagy kár keletkezne. Ez alatt az idő alatt nem kell kerülgetni őket, nem szűkítik az otthona terét, nem okoznak bosszúságot.

kiadó raktár Törökbálint

Ha van nagy méretű, szabálytalan formájú tárgya, berendezése, eszköze, amit nem szeretne az otthonában, garázsban tárolni, hozza el hozzánk! Ha nem szeretne aggódni a vagyontárgy épsége, biztonsága miatt, helyezze el nálunk!

A tároláshoz személyre szabottan választható teret és hasznos kiegészítőket is tudunk nyújtani. Mindent, amivel a bérlőink nem rendelkeznek.

A helyhiánnyal küzdő ügyfeleknek tartjuk fenn a kiadó raktárat Törökbálinton.  Praktikus, megfizethető és rugalmasan alakítható tárolást nyer minden magánszemély.

A magánraktár vonzó lehetőség mindenkinek, aki átlagos igényekkel közelít egy ilyen szolgáltatás felé. Ám vannak olyanok is, akiknek nem fog teljes egészében megfelelni a bérelt raktár nyújtotta szolgáltatás. Nézzük meg, hogy kiknek és miért nem éri meg ezzel a lehetőséggel számolni!

Kinek nem éri meg a raktár bérlését választani?

Mindenkinek javasoljuk, hogy mielőtt meghozná a végleges döntését, alaposan mérlegelje, milyen igényei vannak. A tárolandó holmik jellemzőinek pontos ismerete már sokat tud előre vinni. A másik oldalt sem szabad kihagyni a vizsgálatból, mert a magánraktár lehetőségei határokat szabnak.

A magánraktárnak van egy meghatározott nyitva tartási ideje, az ügyfelek ebben az időintervallumban tudnak hozzáférni a vagyontárgyaikhoz. A raktárunk rugalmasságát mutatja, hogy biztosítunk nyitvatartási időn kívüli bejutási lehetőséget is, de szolgáltatási díj ellenében. Ha Önnek jellemzően más idősávokban van igénye kinyitni a raktárat, más megoldás javasolt.

Az elhelyezkedés sem mindenkinek alkalmas, így a vidéki lakosok, a Törökbálinthoz távolabb eső településeken élők jobb, ha másik céget választanak. Abban az esetben főleg érdemes máshol keresgélni, ha rendszeresen fel akarják keresni a magánraktárat.

Az átmeneti, nagyon rövid távú bérlési időre nem tudunk helyet biztosítani. Nem is biztos, hogy megéri néhány nap, hét miatt pakolni, utazni, bérelni. Előnyösebb lehet egyéb megoldással élni.

A raktár épületének tárolói nem rendelkeznek speciális bánásmódot igénylő holmik megőrzésére alkalmas berendezésekkel. A kényes, romlandó, érzékeny dolgok tárolására nem rendezkedtünk be.

A törökbálinti magánraktárunk nyitva áll azok előtt az ügyfelek előtt, akik úgy gondolják, hogy a legtöbb pontban találkoznak az elvárásaik azzal, amit nyújtani tudunk. Az érdeklődőknek további felvilágosítást adunk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén, illetve személyesen, a raktár recepcióján.

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com