Magánraktár bérlés költséghatékonyan? Mutatjuk, hogyan csinálja!

Örök dilemmát jelent otthonában a helyhiány? Ne higgye, hogy egyedül van ezzel a problémával, sokan érzik úgy, hogy a legrafináltabb tárolási megoldásokkal sem tudják felvenni a harcot az egyre gyarapodó holmikkal! Mi azonban azt állítjuk, hogy ismerjük a rendezett otthon titkát, és szeretnénk Önnel is megosztani, hogyan tudja egyszerűen, költséghatékonyan megoldani a tárolást.

Aminek az ember újra és újra szükségét érzi, arra előbb-utóbb beruház, így gyűlnek lassan, de biztosan a különféle holmik a lakásban. Miért is kellene minden évben sífelszerelés bérléssel körülményessé tenni a téli kikapcsolódást, vagy éppen a barátokkal egyeztetni a nyaralás időpontját, hogy biztosan szabad legyen a kölcsönkérni kívánt sátor?

A probléma az, hogy a tárolásra szánható hely limitálva van a lakásokban. Minden bizonnyal Ön sem akar megválni olyan holmiktól, amik még jó szolgálatot tehetnek, ugyanakkor azt sem szeretné, hogy otthona a kényszeres gyűjtögetőkéhez hasonlóvá váljon. A megoldás a magánraktár bérlés, ám mielőtt azonnal el is vetné ezt az opciót pusztán azért, mert nem szeretne rá sokat költeni, hadd mutassunk néhány trükköt, amivel okosan spórolhat!

A kulcs a jól megválasztott raktár

Természetes, hogyha eddig nem költött a tárolásra, nem szeretne éppen a jelenlegi gazdasági helyzetben magas extra kiadással kalkulálni. Ehhez az első és egyben legfontosabb dolog, hogy megfontoltan választ raktárat, hiszen ez a költséghatékony tárolás alappillére. Íme, a leggyakoribb buktatók ezzel kapcsolatban:

  • Hosszú távon ráfizethet egy olcsón bérelt, ám rossz állapotú vagy állandó felügyelet nélkül üzemelő raktárhelyiségre, ezért azt ajánljuk, ne kockáztassa értékei biztonságát ilyen módon!
  • Általánosságban elmondható, hogy a fővárostól távolodva csökken a magánraktár bérlés ára, de ha nem akarja benzinre kifizetni az így megtakarított pénzt, könnyen megközelíthető helyet érdemes választania.

Egy megbízható cég nem árul zsákbamacskát a költségeket illetően, közzéteszi a pontos és aktuális árakat, nem hallgatja el a feláras szolgáltatásokat sem. Ezzel jól tervezhetővé válnak kiadásai, a magánraktár bérlés árát könnyedén beillesztheti a havi költségvetésbe.

+ 1 tipp: Ha az első hónapokban mindennel elégedett, a legjobb, ha előre kifizet fél vagy akár egy teljes évet, így lefaraghat a költségekből, hiszen kedvezményes árral számolhat.

magánraktár bérlés

Ne sajnálja az időt a tervezésre!

Amellett, hogy jól választ céget, Ön is tehet azért, hogy a költségeit olyan szinten tartsa, amit még elfogadhatónak talál. Ehhez a gondos tervezésen keresztül vezet az út, hiszen a magánraktár bérlés ára függ attól is, hogy mekkora helyiséget választ. Pontosan fel kell mérnie a tárolandó holmik mennyiségét, ezt pedig össze kell vetnie a kiszemelt helyiség méreteivel.

Ha abban a szerencsés helyzetben van, hogy átlagos kartondobozokba tudja helyezni értékeit, egyszerűbb a logisztika, de ilyenkor is érdemes egy kicsit leülni és átgondolni, hogyan lehet helytakarékosan pakolni. Akkor viszont, ha nagyméretű vagy épp szokatlan alakú tárgyakat is tervez tárolni a raktárban, még fontosabb, hogy számításba vegye annak alapterületét és belmagasságát. Ha rászánja az időt a tervezésre, sokat spórolhat hosszú távon!

Ha mindezek ellenére olyan összeg kerekedik ki, amiről úgy gondolja, hogy nem fér bele büdzsébe, még mindig van egy trükk, amit bevethet. Ne feledje, hogy a lakathoz több kulcs is tartozhat, vagyis megteheti, hogy másokkal közösen bérel egy raktárhelyiséget. Ha megosztja a helyet családtagjaival vagy épp közeli barátaival, megbízható szomszédaival, nagyobb méretre lesz szükség, a költség viszont eloszlik, tehát mindenki nyer vele, és akár még a szállításban is tudnak segíteni egymásnak.

Önnek is erre a megoldásra van szüksége ahhoz, hogy rendezetté tegye otthonát? A magánraktár bérlés velünk valóban egyszerű és megfizethető, hiszen segítséget nyújtunk a megfelelő méret kiválasztásához, mindent megteszünk értékei biztonságáért és kedvezményekkel várjuk. Budapest közvetlen közelében vehet birtokba egy raktárhelyiséget, annyi időre, amennyire csak szeretné. Keressen minket bizalommal!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com