Raktározás magánszemélyeknek: textileknek is jut hely nálunk!

Év elején sokan rendszeresen beiktatnak selejtezést, hogy a feleslegessé vált holmijaiktól megszabaduljanak. A legtöbben ezt a szortírozást a ruhatárukra szűkítik le, és megszabadulnak azoktól a ruháktól, amiket már nem hordanak. Rengeteg felesleges textil összegyűlhet így, különösen, ha egy család ruhatárát válogatjuk át. Ha nem tudja hová tenni a ruhákat, de kidobni sem akarja őket, válassza a törökbálinti raktározás lehetőségét!

A Budapest közelében fekvő magánraktárunkban minden igényre tudunk raktározási lehetőséget biztosítani, ennek megfelelően ruháknak, lakástextileknek is. Akár egy szekrény méretű tárolót is ki tud bérelni és ott raktározhatja a ruhákat, amíg kitalálja, hogyan és hová adja tovább őket. Otthon csak a helyet foglalják és senki nem fér el tőlük, de nálunk ott vannak, ahol lenniük kell, egy biztonságos tárolóban!

Válassza a törökbálinti raktározást megunt ruháinak is! Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, és kérjen bővebb felvilágosítást a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com