Raktár magánszemélynek? Igen!

Ha nagyobb felújítás vagy költözés előtt áll, komoly fejtörést okozhat bútorai, személyes tárgyai tárolása. Ezekben a szituációkban a lakóépületeket szinte teljesen ki kell üríteni, és ha nincs a birtokában egy tárolóhelyiség, más megoldást kell találni.

Ha biztonságos tárolási lehetőséget keres, bátran forduljon hozzánk, hiszen raktárt magánszemélyeknek is biztosítunk, igény szerinti megoldásokkal! A helyiségek különböző méretben állnak az ügyfelek rendelkezésére, ennek köszönhetően tárolandó bútorai, személyes tárgyai mennyiségéhez igazíthatja a raktár kiválasztását.

magánraktár bérlése abban az esetben is előnyös választás, ha tartósan külföldön tartózkodik, lakását pedig albérlőknek adta ki, de itthon maradt bútorait, személyes dolgait szeretné elkülönített helyen tárolni. A magánraktárak garantáltan biztonságosak, így nem kell amiatt aggódnia, hogy bármi eltűnne!

Célunk, hogy szolgáltatásunk bárki számára elérhetővé váljon, ezért igazán kedvező feltételek mellett biztosítunk raktárt magánszemélyeknek is! Keressen minket bizalommal!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com