Egy kiadó raktárban minden elfér?

kiadó raktár

A kiadó raktárak egyikét csak ki kell bérelni és minden elfér, aminek nem maradt hely a garázsban vagy a padláson.

A magánraktárak akkor születtek meg, amikor felismerték az igényt a kicsiben történő tárolásra. Addig csak a cégek, gyárak, kereskedők nyitottak, béreltek ingatlanokat raktározás céljából.

A magánemberek nagyon különböző lehetőségekkel rendelkeznek, eltérő nagyságú ingatlanokban élnek, nem ugyanannyi ingóságot birtokolnak. Ez a változatosság azt eredményezi, hogy sokan helyhiánnyal küzdenek, ugyanakkor vannak, akik mindent rendezetten tudnak tárolni a saját otthonukban.

A magánraktár szolgáltatása azoknak szól, aki kisebb vagy nagyobb mennyiségű, kisebb vagy nagyobb méretű holmikat szeretnének biztonságba helyezni. A raktározás hosszabb időre vagy csak egy kis ideig is igénybe vehető, attól függően, hogy milyen bérlési lehetőségekkel várja az ügyfeleket egy magánraktár.

Milyen esetben veszik igénybe a raktározást?

A rendelkezésünkre álló adatok és a több éves tapasztalatunk alapján van már némi rálátunk arra, hogy mire használják az ügyfelek a raktárakat. Gyakran érkeznek holmik a tárolókba ingatlan cseréhez, felújításhoz kapcsolódóan. A tárgyak, bútorok egy zárt helyen nagyobb biztonságban vannak, ameddig nem használják őket vagy nincs rájuk szükség. A külföldre költözés szintén egyre gyakoribb indoka a raktár bérlésnek.

Az üzleti szférában is előszeretettel vesznek igénybe ilyen szolgáltatást. Dokumentumok, irodai felszerelés vagy készletek számára ideális.

Állandó, saját tárolóhely hiányában jó ötlet bérelni raktárat a szezonálisan vagy hobbi szinten használt felszerelések számára is.

Megbízható cég vagyunk és kedvező feltételeket biztosítunk az ügyfeleinknek Törökbálinton, a főváros vonzáskörzetében. Nálunk helyet kaphat a sífelszerelés, a nem használt évszakos gumiabroncs, a nagymama régi bútorai vagy a hobbi motor is.

Az ügyfeleket megfelelő méretű raktárakkal látjuk el, de szívesen adunk tanácsot és csomagolóanyagot is. A csomagolás a raktározás sikerének egyik feltétele.

A könnyen megközelíthető kiadó raktárainkban az ügyfelek mindent kézhez kapnak, ami a tárgyak előkészítéséhez csak kellhet.

kiadó raktár

A csomagoláson sok múlik

A költözéshez hasonlóan a raktározás is megköveteli a tárgyak felkészítését. Nem lehet csak úgy, védelem nélkül szállítani és egymásra halmozni a tárgyakat. A csomagolásnak is megvan a maga menete, az ajánlott eszközei. A precíz csomagolás megóv a sérüléstől, az anyagi veszteségtől.

A csomagolóanyagokhoz álljon kritikusan, hanyagolja a megviselt, szakad, lyukas, meggyűrődött zsákokat, dobozokat. Az erős hullámkarton doboz zárható fedéllel sokféle tárgynak tud helyet nyújtani.

Használjon többféle csomagolóanyagot!

A kitöltéshez a régi újságpapír tökéletes, de az online rendelésből származó csomagolóanyagokat is érdemes megtartani. A dobozok lezárásához nem javasoljuk a madzagot, mert az könnyen elcsúszhat a szállítás, pakolás során, nem beszélve arról, hogy rés keletkezik a doboz fedelén. Használjon erős ragasztószalagot helyette, amivel minden hézagot le tud ragasztani a dobozon!

A sérülékeny holmikat dupla rétegbe, puha csomagolópapírba és buborékfóliába lehet bugyolálni. A buborékfólia közvetlen alkalmazása nem jó ötlet, mert nem szellőzik és nyomot is tud hagyni a tárgyak felületén.

Az így körbecsomagolt tárgy mehet a dobozba, ahol a réseket is ki kell tölteni csomagolópapírral. Erre azért van szükség, hogy a tárgyak ne mozduljanak el. A kis elmozdulás is okozhat sérülést, ez persze főleg a pakolásra, szállításra vonatkozik.

A raktározni valónak nálunk a helye! Ne tegye ki magát és a családját annak, hogy zsúfolt helyen kerülgessék a nem használt holmikat! Minden élethelyzetben tudunk szabad raktár kapacitást nyújtani az ügyfeleknek, ha nincs hová pakolni bizonyos tárgyakat, felszerelést, bútort, értékesebb vagyontárgyat.

A Budapesthez közeli magánraktárunkban több méretben elérhetőek tárolók és igyekszünk az ügyfél igényeket is kiszolgálni. Kérjen kollégáinktól személyre szabott árajánlatot, keressen minket a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com