A raktározás lehetősége magánszemélyek részére is adott!

raktározás

Raktározást vállalunk kisebb és nagyobb raktárhelyiségekben, Budapestről könnyen megközelíthető helyen, megfizethető áron, rövid és hosszú távra!

Aki kis lakásban él, annak néha bizony rendkívüli nehézséget okoz a dolgai tárolása. Sajnos ilyenkor kompromisszumot kell kötni: vagy lemondunk bizonyos tárgyakról vagy zsúfolttá válik az otthonunk. Ez értelemszerűen mindenképpen kellemetlen, ám szerencsére van egy arany középút is, mégpedig az, hogy egy külső cégre bízzuk a raktározást.

Nem tévedés, a raktározás magánszemélyek részére is elérhető szolgáltatás, nem kell feltétlenül céget működtetni ahhoz, hogy egy raktárat bérelhessünk. Ennek köszönhetően semmiről nem kell lemondanunk, és mégsem kell egy kis lakásban helyet szorítanunk az új dolgoknak. Csupán azt kell eldöntenünk, hogy mi az, amit sűrűn használunk és amit mindenképp érdemes otthon tartani, és mi az, amire általában nem hirtelen, azonnal van szükségünk. A raktározásnak köszönhetően nem otthon kell majd őriznünk a megtartani kívánt régi gyerekruhákat, játékokat, könyveket, akár bútorokat, de például a sífelszerelésnek sem kell nyáron helyet találni egy kis panellakásban. A raktározás rövid és hosszabb távra is igénybe vehető, nincsen időkorlát. Cégünk többféle méretű helyiséggel áll az érdeklődők rendelkezésére, az egészen pici, 1 m2-esektől kezdve a nagy, szobaméretű 25 m2-esekig. A raktározást Budapestről könnyen és gyorsan megközelíthető helyen, Törökbálinton biztosítjuk, ezért fővárosi magánszemélyeknek is megéri hozzánk fordulniuk. Áraink megfizethetőek, így velünk nem kell tartani túl nagy anyagi tehertől sem, ráadásul hosszabb távú bérlés esetén kedvezményt adunk. Pontos tájékoztatásért érdemes velünk felvenni a kapcsolatot.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy szeretné kihasználni a raktározás előnyeit, ne menjen tovább, keressen minket bizalommal a részletekért akár még ma! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com