Tárolja a felújítás alatt értékes bútorait kiadó raktárainkban!

 

Felújításkor gyakran előfordul, hogy a munkaterületen bizonyos bútorok a helyszínen maradnak, azonban az értékesebb darabokat természetes, hogy semmiképp sem szeretnék a lakótérben bent hagyni a tulajdonosok. Az ilyen berendezéseket ráadásul nem lehet akárhol tárolni, különösen nem a szabadban, hiszen az időjárás viszontagságai komoly károkat tehetnek bennük. Ha Ön is hasonló helyzetben van értékes bútoraival kapcsolatban, és megvan arra az esély, hogy a felújítás hosszabb ideig is elhúzódhat, válassza a tároláshoz Budapest közelében, Törökbálinton kiadó raktárainkat!

Kiadó raktárainkban semmilyen bántódásuk nem eshet az értékesebb bútoroknak, hiszen a raktárakhoz csak Önnek lesz hozzáférése! A tárolóhelyiségek fedettek, így még attól sem kell tartania, hogy az eső vagy az erős napsugarak kárt tennének a drága berendezésekben. Kiadó raktáraink többféle méretben elérhetőek, így ki tudja választani azt a helyiséget, amiben kényelmesen elférnek a bútorok.

Válasszon bennünket a felújítás idején is! Amennyiben kérdései lennének a kiadó raktárakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Share Button