Self store a tárolási problémák megoldása!

A raktározás mindenki számára ismert fogalom, az ezzel kapcsolatos feladatokat többnyire nagy cégekhez kapcsoljuk. A legyártott és értékesíteni kívánt árut tárolják raktárakban, amik általában nagy méretű, állványokkal telepakolt helyiségek. Van a raktározásnak egy olyan változata is, amit kifejezetten a magánemberek számára terveztek és alakítottak ki. Ezt hívjuk magánraktárnak, ami már hazánkban is népszerű szolgáltatásnak számít. A magánraktár angol megfelelője a self store. A magánraktár vagy az önkiszolgáló raktározás külföldön is elterjedt megoldás a felesleges helyet foglaló holmik számára.

self store azoknak kínál raktározási lehetőséget, akik a különféle holmijaikat nem tudják vagy nem akarják saját vagy bérelt ingatlanjukban raktározni. A magán raktárakban minden megvan, amire szüksége van az ügyfeleknek, hiszen az Ő igényeik alapján alakították és működtetik a helyet.

A törökbálinti self store is ilyen létesítmény. Ön felveszi velünk a kapcsolatot, személyesen eljön hozzánk, kiválasztja, hogy melyik raktár szoba felel meg méretben az elvárásainak és a raktározni kívánt holmit elhelyezi benne. A csomagoláshoz, tároláshoz helyben biztosítunk eszközöket, ahogyan a raktárak zárásához is. Minden raktár szoba védelmét biztosítjuk, ahogyan a bennük tárolt holmik állapotának megóvását is. A self store lényege nem csupán abban áll, hogy megfizethető áron tárolhatnak magán személyek benne, amit szeretnének, hanem abban is, hogy azt gyakorlatilag bármikor igénybe is vehetik. Mintha csak otthon lennének és kinyitnák a garázsukat, hogy pakoljanak benne, a self store is rugalmas nyitva tartással elérhető.

Ha bármikor tárolási problémákkal kell szembe néznie, lépjen kapcsolatba törökbálinti magánraktárunkkal! Ami nem fér a padlásra, pincébe, garázsba, sufniba, az elfér a self store-ban! A self store Ön előtt is nyitva áll, hogy megszabadítsa a felesleges helyet foglaló holmiktól. A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén mindent megtudhat a szolgáltatásainkról.

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com