A magánraktár bérlés egy utazás ideje alatt is hasznos lehet!

Nyáron hajlamosak vagyunk nekivágni a világnak, kalandokat keresni. Utazni lehet belföldön vagy lehetőség nyílik újdonságokat megismerni külföldön is. Vannak olyanok, akiknek az utazás nem egy hétig tart, hanem akár több hónapig is. Ilyen esetekben is hasznos tud lenni a magán raktár bérlés.

A magán raktár bérlés keretein belül lehetőséget biztosítunk átmeneti időre tárolni nagyobb mennyiségben és méretben holmikat, de ha úgy adódik, kevés, de értékes tárgynak is helyet tudunk adni. A magán raktár bérlést azoknak is ajánljuk, akik hosszabb utat terveznek és valamit szeretnének ez idő alatt tárolni nálunk. A magán raktárak egyikében biztonságban vannak vagyontárgyai, ha nem szeretné őket őrizetlenül hagyni vagy nincs lehetősége máshol tárolni őket.

Lépjen kapcsolatba magán raktárunkkal és vegye igénybe a szolgáltatásainkat az utazásai alatt is! Amíg távol van, addig is biztonságban tudhatja értékeit! A bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com