Raktárszoba bérlés minimum egy hónapra!

Tavasz és nyár, a két legideálisabb évszak arra, hogy egy ingatlant felújítsanak. Ez a művelet egy frissen vásárolt lakás esetén is aktuális lehet. Ilyenkor sokan gondban vannak, mert már az elején felmerül a tárolás problémája. A felújítás idejére biztonságba kell helyezni a bútorokat, tárgyakat stb. és megóvni a festéktől, portól, egyéb szennyeződésektől vagy sérülésektől. A raktárszoba bérlés a válasz a rövid távú tárolás kérdésére.

A raktárszoba bérlés egy ideális megoldás, hiszen nem kell alternatívákat keresni, nem kell szívességet kérni vagy drága opciókkal kiegyezni, ha biztonságban szeretné tudni a holmijait. A legtöbb embernek nincsen egy plusz garázsa vagy egy felesleges szobája, lakása, amiben a holmik zavartalanul megvárhatják a felújítási, átépítési munkálatok végét. Forduljon bizalommal a törökbálinti raktárunkhoz és béreljen saját szobát!

A legjobb módja a tárolásnak, ha raktárszobát bérel nálunk! A törökbálinti magánraktárunk jól megközelíthető helyen, a fővároshoz és környékéhez közel fekszik, valamint tökéletesen felszerelt. Minden felszerelést biztosítunk a csomagoláshoz, amit egyéb esetben külön kellene megkeresni és vásárolni. Válassza a legegyszerűbb megoldást, a raktárszoba bérlést, hogy ne kelljen a felújítás teendői és szervezése elől elvenni az időt és az energiát!

Jó tudni, hogy a raktárszoba bérléssel kapcsolatos szolgáltatásoknak is megvannak határai, ez elsősorban a bérlés, illetve tárolás időtartamára vonatkozik. A raktárszobákat minimum bérlési idővel adjuk ki, ami egy hónapot jelent. Tehát, ha nem csak egyszerű falfestést, hanem komolyabb felújítási munkálatot tervez, akkor érdemes ránk gondolnia, és a raktárszoba bérlés mellett döntenie!

Érdeklődjön a raktárszoba bérlés legfontosabb tudnivalóiról a magánraktárunk weboldalán feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Kollégáink mindenben segítenek Önnek, például kiválasztani a legjobb raktározási opciókat! Nálunk nem esik baja a vagyontárgyainak!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com