A bérraktározás megbízható és működőképes megoldás!

Legyen bérelhető raktára!

bérraktározással nagyobb biztonságban vannak az értékei, mintha otthon tartaná őket! A biztonságos tároláshoz értünk Törökbálinton!

Legyen több helye, amiért baráti összeget kell fizetnie! Minden irodában, családi házban, nyaralóban, garázsban vannak olyan holmik, amiket nem használnak napi szinten, de nem is kidobásra ítélt dolgok. Ezeknek a holmiknak a bérraktározás tud új helyet nyújtani! A bérraktározás a bérlő számára egy olyan helyszínt ad, ahol minden értéke elfér és ahol minden értéke biztonságban van. A bérlőknek egy babaholmi is lehet nagyon drága dolog, de a sífelszerelés, az örökölt bútorok vagy a nagypapa bélyeggyűjteménye is olyasmi, aminek biztonságos tárolóra van szüksége. Ezt a tárolót megtalálja nálunk, a Törökbálinton alapított magánraktárunkban.

bérraktározást mindenkinek a figyelmébe ajánljuk, aki nem tudja már hová pakolni a ritkán vagy alkalmanként használt tárgyait, eszközeit, gépeit, berendezéseit. Eddig volt elég hely a garázsban, a padláson, de egyik pillanatról a másikra örökölt néhány holmit vagy ajándékba kapott olyan tárgyakat, amiknek újabb helyre van szüksége? A bérraktározás segít abban, hogy az otthona és annak a helyiségei ne váljanak túlzsúfolttá. Érthető, ha nem szívesen téveszti szem elől azokat az értékeket, amik fontosak Önnek. Mégis érdemes egy próbát tennie és esélyt adni a bérraktározásnak! A bérraktározás amellett, hogy annyi szabad helyet ad bérbe, amennyire éppen szüksége van, a biztonságos tárolás megnyugtató tudatával is jár.

A magánraktár elkerített, biztonsági rendszerrel felszerelt és őrzött terület, ahol rugalmasan fogadjuk az ügyfeleket, de ellenőrizzük a belépőket. Az itt elhelyezett dolgok biztonságban vannak a portól, penésztől, a rágcsálóktól, a hőmérséklet ingadozástól és természetesen a rablóktól is. Gondoljon bele, hogy nagyobb biztonságban vannak az értékei, mint az otthonában, a megfelelő körülmények között és ez még nem minden! A magánraktárunk szobáinak bérlésével több előny is jár, hallgassa meg ezeket is!

A bérraktározás előnyeit nem érdemes kihagyni!

bérraktározás

bérraktározás lényege a raktárszoba bérlése. Amit Ön nem tud eltenni, azt mi megőrizzük a raktárunkban!

A raktározás és az ezzel kapcsolatos teendők rengeteg kihívással járnak, napi szinten, de nem a mi számunkra! A bérraktározás tehát azzal a hatalmas előnnyel jár, hogy bérlő mindent el tud intézni anélkül, hogy foglalkoznia kellene a raktárral.  Az ügyfélnek már csak a bérleti díj kiegyenlítésével kell foglalkoznia, a többi a raktárt biztosító csapatnak a dolga!

Ha felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség, akkor ismerje meg a mi ajánlatunkat és tudjon meg többet a bérraktározás konkrét előnyeiről! Röviden összefoglaljuk, hogy mit nyer azzal, ha kibérli egyik raktárszobánkat és törökbálinti csapatunkat bízza meg az értékei őrzésével!

bérraktározás számos előnnyel rendelkezik, az egyik, nyilvánvaló ezek közül az a helymegtakarítás. Egy raktárat nem csupán fenntartani kell, hanem be is kell rendezni, beszerezni csomagolóanyagot, egyéb holmit, ami az áru tárolását lehetővé teszi. A raktár készen, berendezve, aktívan várja a bérraktározás ügyfeleit. Csupán meg kell találni azt a céget, ami a színvonalas bérraktározást hosszú távon is képes megvalósítani. A mi raktárunkban több méretben elérhető raktárhelyiségeket és tiszta, rendezett környezetet talál. Az ügyfeleink bizalmát azzal háláljuk meg, hogy a nálunk raktározott árut sajátként kezeljük. A fővároshoz közel elhelyezkedő, könnyen megközelíthető raktár folyamatosan őrzött ingatlan, ahol képzett munkaerő segít a bérlőknek mindenben, amire szükségük van. Spóroljon a szabad helyen, válassza a bérraktározást annak minden előnyével együtt!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a bérraktározás és a mi cégünk szolgáltatásai ezzel kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Örömmel segítünk minden magánszemélynek abban, hogy az értékeit biztos helyen tudja a saját ingatlanán kívül is! A Törökbálinton található raktárunktól igénybe vehető szolgáltatásokról tudjon meg minden részletet, lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com