Lakáskiadás? Hasznos szolgáltatás a raktározás

raktározás

A raktározás az egyetlen szóba jöhető szolgáltatás, ami a lakáskiadáshoz kapcsolódóan segíteni tud a tárolásban.

Lakáskiadás extra bevétellel

A saját ingatlan egy olyan hosszú távú befektetés, amit bármikor ki lehet használni. A szerencséseknek lehetőségük van több ingatlant is birtokolni és egyet vagy többet fenntartani arra, hogy a lakáskiadás területén szerezzenek passzív bevételt belőle.

A lakáskiadásnak rövid távon is jól kiszámítható bevétele van. Sokan ki is használják ezt a lehetőséget és amikor adódik egy hosszabb vagy rövidebb periódus, meghirdetik az ingatlant.

A külföldi tartózkodások egy ideális opciót jelentenek a saját ingatlan bérbe adására. Fél évre, néhány hónapra vagy egy évre is akad olyan bérlő, aki szívesen beköltözik a lakásba. Hagyományos vagy turisztikai célú lakáskiadásra is van lehetőség. A tanulni, dolgozni érkező látogatók szívesen veszik a magán tulajdonú bérleményeket birtokba.

Minden marad a helyén vagy biztonságba helyezi a holmijait?

Mi legyen a személyes holmikkal? Sokan óvatosan állnak hozzá a lakáskiadáshoz, mert szeretnék minél kisebb anyagi veszteséggel zárni a kiadási időszak végét. Helyezze biztonságba a személyes holmijait, hogy még véletlenül se essenek áldozatul a bérlőknek!

Ez a fázisa a lakáskiadásnak már egy kicsit trükkösebb, mert sokan gondban vannak, mit, hová tudnak elpakolni. Nem minden ingatlan rendelkezik tárolóval, pince, garázs vagy padlás formájában. Ha van is tároló, nem biztos, hogy jut hely benne a nagyobb bútoroknak, könyveknek, dekorációs tárgyaknak.

Ne aggódjon, mert van kedvező megoldás a gondjára. Döntsön a magánraktár bérlése mellett, nem fogja megbánni! Nem is gondolná, hogy mennyien veszik igénybe ezt a szolgáltatást. Rugalmas feltételekkel lehet jó áron változó mennyiségű holmit biztonságba helyezni.

A bérlés nálunk is havi lebontásban történik, ennek megfelelően havi díjakkal kell számolnia a bérlőknek. Van arra is mód, hogy a fix lehetőségek mellett, személyre szabott ajánlatot adjunk az érdeklődőknek.

raktározás

A raktározásban megvan az a lehetőség, hogy biztonságos tárolást tud nyújtani a legkülönfélébb holmik számára.

Az élő állaton, növényeken vagy szavatossággal rendelkező, illetve hűtést igénylő dolgokon kívül szívesen látunk szinte bármit. A bármibe beletartoznak a bútorok, dekorációs kiegészítők, könyvek, használati tárgyak és a háztartási berendezések is.

Aki úgy dönt, hogy egy időre elhagyja az országot és szerencsét próbál külföldön, azt várjuk a magánraktárunk helyszínén. Törökbálinton, a fővárostól rövid autóútra helyezkedik el a raktár, könnyen megközelíthető helyen.

Az ügyfelek igényeinek kiszolgálására több méretben elérhető raktár helyiségeket hoztunk létre. Bérelhet egy nagyobb doboz méretű tárolót vagy egy szoba nagyságú raktárat is. Ha egy fél lakásnyi holmit szeretne biztonságba helyezni, annak sincsen semmi akadálya.

Mi megőrizzük és vigyázunk rá

Jobb helyen van nálunk a holmija, mint ismerősöknél, rokonoknál vagy barátoknál elszórva. Egy közös tárolóban, ideális környezetben kapnak helyet a megőrizni beadott dolgok. Ez szavatolja, hogy ugyanabban az állapotban kapja vissza a bérlő őket, ahogyan otthagyta.

Szeretnénk elősegíteni, hogy minden személyes vagyontárgy a megbeszélt bérlési időtartam utolsó napjáig maximális biztonságban legyen. Mit tettünk ennek a célnak a megvalósítása érdekében? A teljes magánraktár területe fel van szerelve riasztórendszerrel és kamerás megfigyelő rendszerrel. Ezen kívül az elkerített területre érkezőket portás ellenőrzi. Gondoskodtunk a tűz és elázás elleni védelemről is.

A Budapest vonzáskörzetében található magánraktár területén biztosítunk csomagolóanyagot, lakatot is. Ennyi kedvező feltétel egy helyen több, mint elég.

A törökbálinti magánraktárunkban mindenkit szívesen látunk, aki rövidebb vagy hosszabb távra szeretne elhelyezni vagyontárgyakat. A főváros közeli helyszínen mindent az ügyfelek rendelkezésére bocsátunk, ami a csomagoláshoz és a biztos tároláshoz csak kellhet. További tájékoztatáshoz vegye fel velünk a kapcsolatot minél előbb!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com