Raktárszoba bérléssel az örökölt vagyontárgyakat is tárolhatja nálunk ideiglenesen!

raktárszoba bérlés sok szituációban bizonyulhat a legkézenfekvőbb megoldásnak. Általában akkor van rá szükség, amikor már kifogytunk a helyből és nincs hová pakolni a meglévő holmikat. Mi a helyzet akkor, ha új dolgok kerülnek a tulajdonába valakinek? Előfordulhat, hogy örököl egy ingatlant, teljes berendezéssel együtt. A hagyatékról gondoskodni kell, de az ingatlanban nem maradhat, mert értékesítik, beköltöznek, felújítják stb. Egy komplett berendezés bútorokkal, tárgyakkal, eszközökkel nem fér el akárhol. A raktárszoba bérlés viszont képes hatékonyan  semlegesíteni ezt a problémát is.

A törökbálinti magán raktárunkban az Ön ismerősének, rokonának, családjának a hagyatéka is elfér. Nem csupán helyet tudunk biztosítani a holminak, hanem azt is garantáljuk, hogy annak semmi baja nem fog esni a raktárszoba bérlés során.

A raktárszoba bérléshez kifejezetten a célra tervezett helyiségeket bocsátunk az ügyfelek rendelkezésére. Ezek a helyiségek tiszták, újak, tökéletes állapotban vannak ahhoz, hogy megóvják a bennük biztonságba helyezett tárgyakat. Itt nem penészedik a könyv, nem rágják meg a textilt az egerek, nem szívja ki a napfény a színeket, sőt, a porcelán sem törik össze. A tiszta, jól szellőző, száraz raktárszobákhoz igény szerint megfelelő tárolókat, csomagolóanyagot is biztosítani tudunk a bérlőknek. Önnek semmi másról nem kell gondoskodnia, csak arról, hogy a törökbálinti magán raktárhoz szállítsa a tárolni kívánt dolgokat. Több hónapnyi időre is tudjuk fogadni értékeit.

Keressen minket bizalommal raktárszoba bérléssel kapcsolatban és ismerje meg mit kínálunk azoknak, akiknek nincs módjuk a megbízható tárolásra! Addig tárolhatja nálunk az értékeit, amíg el nem dönti, hogy mit kezd velük vagy vevőt nem talál rájuk. Óvja meg eredeti állapotukat a mi szolgáltatásaink segítségével! Amennyiben érdekli a lehetőség, a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén tájékozódjon! Kollégáink minden felmerülő kérdésre válaszolnak és abban is segítenek, hogy a legjobb ajánlatot találja meg a raktárszoba bérléshez!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com