Raktárszoba bérlés holmiknak, amikre még szükség lehet!

raktárszoba bérlés

raktárszoba bérlés a már nem használt, de még szükséges holmik tárolásához is ideális. A magánraktárunkban megtalálja a megfelelő méretű tárolót!

A baba holmikat már kinőtte a gyerek, de nem szeretne túladni rajtuk? A jövőben még hasznukat fogja venni, de addig nem férnek el a lakásban? A kiságy, a pelenkázó, a kiegészítők és textilek is mehetnek a saját tárolóba! A raktárszoba bérlés egy jó lehetőség azoknak a holmiknak a biztonságos tárolására, amik jelenleg feleslegesen helyet foglalnak, de később elő kell őket venni. Nem kell helyet szorítania a szekrényekben vagy levinni a garázsba, ahol már egyébként is sok egyéb dolog várakozik. Válassza a raktárszoba bérlést, ha szeretné jó állapotban megőrizni a babaholmikat, hogy ha aktuális lesz, újra elő vehesse őket a kistesónak!

Az ideális feltételek adottak, a helyszín könnyen megközelíthető Törökbálinton és nem utolsó sorban az árak is kedvezőek. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal és tudjon meg többet a raktárszoba bérlésről a megadott elérhetőségeinken!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com