Raktározás

Raktározási lehetőség bérelhető raktárunkban Budapest közvetlen közelében magánszemélyeknek és cégeknek is. Többféle méretű raktár, kedvező árak, gyors megközelíthetőség!

Raktározás szezonálisan? Nálunk lehet!

A raktározás a mi dolgunk, Önnek csak a holmijait kell ide szállítania! A tároláshoz szabad helyre van szükség, amivel nem mindenki rendelkezik. Általában olyan tárolókba tud pakolni egy átlagember, mint a garázs, a beépített szekrény vagy a kerti fészer. De mi történik akkor, ha ezek közül egyikkel sem rendelkezik vagy azok már tele vannak más dolgokkal? A magánraktárunk megoldja a problémát!

A raktározás igénybe vételét javasoljuk azoknak az ügyfeleknek, akik például szezonális holmikat szeretnének biztonságosan elhelyezni. Mindenkinek vannak olyan, kifejezetten bizonyos évszakokhoz köthető tárgyai, felszerelései vagy berendezései, amiket csak akkor vesz elő, ha szezonjuk van. Ilyen tipikus, évszakhoz köthető felszerelés például a sí felszerelés, illetve a snowboard vagy a szánkó. Nyáron sokan kedvelik a kerékpáros kirándulásokat vagy szívesen űznek olyan vízi sportokat, mint a vitorlázás, vízisí vagy a búvárkodás. Ne feledkezzünk meg a lovaglásról, motorozásról vagy éppen a korcsolyázásról sem! Megannyi hobbi, amit nem lehet a megfelelő felszerelés nélkül gyakorolni.

raktározás minden ügyfélnek segítséget nyújt abban, hogy ne kelljen ezeket a holmikat bezsúfolnia egy olyan helyre, ahol valójában nem is férnek el. A nem megfelelő tárolás oda vezet, hogy a tárgyak megsérülnek, gyorsabban tönkremennek és nem lehet őket biztonságosan használni. Kerülje el ezeket a buktatókat és béreljen nálunk magánraktárat!

raktározáshoz Törökbálinton található helyiségekből válogathat méret alapján. Ideális körülményeket teremtettünk a színvonalas tároláshoz, így nem csupán elegendő hely áll rendelkezésre, hanem tiszta, száraz, kártevőktől, penésztől, napfénytől mentes környezet is. A fővároshoz közel eső és Budapest vonzáskörzetében könnyen megközelíthető helyen fekvő magánraktárat egész évben jól ki lehet használni raktározás céljára.

Keressen minket bizalommal, ha raktározáshoz van szüksége egy olyan helyre, ami megfizethető, sokoldalú és mindenekelőtt nyitva van! A részletekről elérhetőségeinken érdeklődjön!

Share Button