Kiadó raktárak azoknak, akik előre terveznek!

kiadó raktáraink

Az előrelátó viselkedés még sosem járt negatív következményekkel, sőt. Soha nem árt felkészülni a vészterhes időkre és meghozni olyan döntéseket, amik a későbbiekben a javunkra válnak. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak alapvető intézkedésekre, például tartós élelmiszer és alapvető termékek tárolására. Apropó tárolás!

A Törökbálinti magánraktárunk szolgáltatásai továbbra is zavartalanul elérhetőek. Kiváló lehetőség azok számára, akik nem rendelkeznek megfelelő méretű vagy elegendő számú tárolóval. A kiadó raktáraink között változatos méretű tároló helyiségek elérhetőek, köztük pár négyzetméternyi alapterületűek is. Ha csak egy szekrény vagy kamra méretű tároló hiányzik ahhoz, hogy a megvásárolt termékeket biztonságba helyezze, akkor a kiadó raktár a megoldás! A kiadó raktár bérleti díjáért nem csupán egy telepakolható tárolót kap, hanem nívós szolgáltatásokat is!

Igény szerint minden ügyfelünknek biztosítunk csomagolóanyagot,  de lakatot vagy tároló dobozokat is. Egy helyen megkap mindent, ami a biztonságos, meghatározott ideig tartó és minőségi tároláshoz szükséges. Nemcsak a csomagoláshoz, tároláshoz adunk kiegészítőket, de akár szakmai tanácsokkal is ellátjuk a helytakarékos, megbízható tároláshoz, kezdve azzal, hogy mekkora kiadó raktár mellett döntsön. Ezen kívül tiszta, igényes és biztonságos kiadó raktárakat biztosítunk. Mindenhez rugalmasan állunk hozzá és ügyfélbarát módon közelítünk a kiadó raktárakkal kapcsolatos részletekhez. Számunkra az az első, hogy a bérlőink teljes mértékben elégedettek legyenek a magánraktárunkkal és annak szolgáltatásaival.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, csak dönteni kell és felkeresni minket. Ne tartsa vissza a tároló helyek hiánya otthonában, raktározáshoz válassza törökbálinti kiadó raktárainkat! Magánraktárunk zavartalanul működik és segítséget nyújt átmeneti vagy hosszabb távra tervezett raktározáshoz is! A weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba velünk és tájékozódjon kollégáinktól a részletekről!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com