Az építkezés, illetve felújítás során Önnek is szüksége van raktárra?

Sokan időzítik tavaszra otthonuk átalakítását, felújítását. Amikor megkezdődnek a munkálatok, a lakásnak, vagy háznak már készen kell állnia arra, hogy fessenek, falakat üssenek ki, vagy húzzanak fel, nyílászárót cseréljenek, parkettát újítsanak fel. Ez azt jelenti, hogy a fölösleges holmikat el kell szállítani, de legalábbis elpakolni, letakarni.

De mi a helyzet akkor, ha nincs egy üres garázs, vagy egy szabad szoba arra, hogy a munkálatok idejére ott tároljuk a bútorokat és tárgyakat? A megoldás a magánraktár! Keressen fel minket bizalommal, és helyezze el nálunk holmijait egy magánraktárban arra az időre, amíg az építkezés, felújítás lezajlik!

Többféle méretű magánraktárat kínálunk ügyfeleinknek, amikhez csomagolóanyagot is igényelhetnek. Kedvező árakon kínáljuk magánraktárainkat, amiket akár hetekre is igénybe vehet az, akinek nincs megbízható tárolóhelye.

A részletekről bővebb tájékoztatást szerezhet honlapunkon, illetve elérhetőségeinken. Lépjen velünk kapcsolatba, és béreljen magánraktárat!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com