Bérraktár bérlés: mit tároljunk bérelt raktárban?

Bérraktár bérlés

Bérraktár bérléssel rengeteg helyet spórolhat otthonában vagy akár az irodában. Forduljon hozzánk részletes tájékoztatásért, használja ki a lehetőséget!

Sokan kínlódnak helyhiánnyal, és sajnos nem is mindig olyan egyszerű megoldani ezt a helyzetet. Persze mindenképpen érdemes lomtalanítani, hogy amire nincs szükség, azt ne tároljuk feleslegesen, de ez gyakran kevésnek bizonyul, pláne, ha kicsi a lakás, illetve adott esetben az iroda. A rendről azonban semmiképp sem célszerű lemondani, hiszen van más megoldás is a helyspórolásra, mégpedig a bérraktár bérlés.

A bérraktár bérlés egy kiváló megoldás arra, hogy egy kicsit rendezettebbé varázsoljuk a környezetünket. A bérraktár bérlésnek köszönhetően nem otthon vagy a kis irodában kell helyet szorítanunk a dolgainknak, hanem kapunk ehhez egy külön raktárhelyiséget. Sokan attól tartanak, hogy ez nem praktikus, mert nem szeretnének gyakran utazgatni ahhoz, hogy hozzáférjenek a szükséges dolgokhoz, azonban ettől nem kell félni. A bérraktár bérlést a ritkán használatos dolgok tárolásához célszerű igénybe venni, nem olyanokhoz, amik minden nap vagy gyakran kellenek. Hogy ezek mik lehetnek? Ha belegondolunk, bizonyára mindannyiunk otthonában vannak olyan holmik, amiket olyan címen tettünk el, hogy „jó lesz még valamire”. De ide tartoznak a szezonálisan használt dolgok is, mint például a sífelszerelés, a szánkó vagy épp a kerti medence. Sokan tárolnak otthon olyan bútorokat is, amiket nem használnak, de sajnálnak kidobni, illetve csak nagyon ritkán van rájuk szükség. De ide sorolhatóak a gyerekek kinőtt ruhái, játékai, amiket szeretnénk eltenni, sőt, akár a tankönyvek vagy más könyvek is, amelyektől nem kívánunk megszabadulni, viszont feleslegesen foglalják a helyet a lakásban. A bérraktár bérlés úgy éri meg, ha nem kell minden egyes nap elmenni a raktárba a hétköznapi használati tárgyainkért, hanem csak hetente, havonta vagy esetleg még ritkábban. Cégünknél természetesen nincs megkötés, ettől nem kell tartani, ügyfeleink bármennyiszer bemehetnek az általuk bérelt raktárba.

Bérraktár bérlés

Tippek, hogy az iroda is rendezettebb legyen

De mi a helyzet akkor, ha valaki az irodát szeretné rendezettebbé varázsolni a bérraktár bérlés segítségével? Nos, ez sem olyan nehéz feladat,. mint amilyennek elsőre tűnik, csupán egy kis átgondolást igényel. Elsőként ebben az esetben is egy lomtalanítással érdemes kezdeni, és kidobni azt, amire már biztosan nincs szükség. Természetesen mindig gondoskodjunk az iratmegsemmisítésről, hogy fontos adatok ne juthassanak illetéktelenek kezébe! A bérraktár bérlés az olyan iratok, dokumentumok tárolásához nyújt ideális megoldást, amelyek még kellenek, de az ügy már lezárult, ezért várhatóan nem szükséges őket újra előkeresni, legalábbis rövid időn belül.

A bérraktár bérlés nagyszerű lehetőség például a már lekönyvelt számlák, statisztikák, régebbi ügyek iratainak tárolásához. Fontos, hogy valamilyen úton-módon vezessünk róla nyilvántartást, hogy mi az, amit a raktárban kell keresni, ha mégis szükség lenne rá. A dobozokra is érdemes ráírni, hogy mit tartalmaznak, így nem lesz nehéz megtalálni azt, amelyiket keressük.

A bérraktár bérlést természetesen nem csak iratok, hanem akár irodai bútorok, például átmenetileg feleslegessé vált asztalok vagy irodai székek tárolásához is kihasználhatjuk. A nem használt munkaállomások megszüntetésével is sok helyet spórolhatunk, ezzel is rendezettebbé, otthonosabbá tehetjük a helyiséget. Ha pedig mégis szükség lenne a bútorokra, akkor bármikor visszaállítható minden.

Cégünknél a bérraktár bérlés rövid és hosszú távon is igénybe vehető. A szolgáltatás ára kedvező, megéri igénybe venni, hiszen így kis költségvetésből varázsolhatunk helyet, legyen szó akár az otthonunkról, akár az irodáról. Többféle méretű helyiségekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, az 1-től egészen a 25 négyzetméteres raktárig.

Amennyiben az Ön érdeklődését is sikerült felkeltenünk a bérraktár bérlés iránt, részletes tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal akár még ma! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com