A magánraktár bérlés Budapest közelében, ideális távolságban elérhető!

magánraktár bérlés Budapes

magánraktár bérlés Budapesthez közel, kiváló lehetőség azok számára, akik biztonságban szeretnék tudni értéktárgyaikat! A raktárunk Törökbálinton található, tehát a fővárosi és a környékbeli településeken élő ügyfelek számára is ideális az elhelyezkedése.

magánraktár bérlés Budapest közelében rövid távra és hosszú távra is megoldást nyújt. Nálunk már kevesebb, mint 9 ezer forintos havi díjjal is tud saját raktár helyiséget bérelni. Csak néhány hétig szeretné tárolni biztonságban a holmijait? Nincsen akadálya! A minimum bérlési idő egy hónap, tehát egy lakás felújítás, egy értékesítés vagy egy költözés idejére is ki tudja használni a raktárunk megbízható szolgáltatásait.

Lépjen kapcsolatba a cégünkkel, keresse kollégáinkat a megadott elérhetőségek egyikén vagy látogasson el hozzánk személyesen! A magánraktár bérlés Budapest környékén kiváló ár-érték arányban elérhető! A raktárunk továbbra is zavartalanul üzemel Törökbálinton, biztonságos és elérhető szolgáltatásokat nyújtva az ügyfeleknek!

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com