Miért ne használja tárolónak az otthonát?

A raktárunkban az Ön holmijai biztonságban tárolhatóak és még a költségeket sem kell feleslegesen megnövelnie.

Egy háztartás gyakran tele van olyan holmival, amit nem naponta vesznek elő és használnak. Nem mindenki él tágas családi házban, ahol a tároláshoz rengeteg hely rendelkezésre áll. A legtöbb esetben inkább az a jellemző, hogy egyre több a holmi és egyre kevesebb a hely.

A tárolásnak nem csupán annyi jelentősége van, hogy szabad tároló helyre van szüksége a holmiknak. A tárolás körülményei hatással vannak arra, hogy mennyire lehet megőrizni a tárgyak eredeti állapotát.

Az otthoni tárolás sokféle módon tudja a különböző értéktárgyakat tönkretenni. Az ritka eset, amikor mindennek jut elegendő hely.

A tárolóhely hatással van a tárolt holmi állapotára

A kis alapterületű vagy tárolásra nem igazán alkalmas helyeken sajnos a holmi megérzi a hiányosságokat. Érdemes megfontolni, hogy megéri e sok dolgot kis helyre bezsúfolni. Úgy tűnhet, hogy maximális a helykihasználás, de valójában plusz anyagi kár keletkezhet.

A túl kicsi tárolóban a holmik sajnos összezsúfolódnak. A jobb helykihasználás érdekében a tulajdonos kénytelen egymás mellé szorosan összepakolni a bútorokat, berendezéseket, sporteszközöket, ami pedig már nem fér el a padlón, azok egymásra kerülnek.

A holmik súlya, anyaga és formája is kárt tehet a szomszédos tárgyban.  A kevés tárolóhelynek megvan az a veszélye, hogy oda halmozott dolgok megsérülnek. Az egymásra pakolt tárgyak össze tudnak nyomódni a rájuk nehezedő súly alatt eldeformálódhatnak, a zsúfoltságban megkarcolódhatnak és akár végzetes sérülést is elszenvedhetnek.

A károsodott bútorok, használati eszközök, könyvek, sportszerek között biztosan akad olyan, amit még szerettek volna használni vagy aminek érzelmi értéke van a tulajdonos számára. További problémát jelent, hogy az egymásra stóccolt holmik között nem lehet gyorsan megtalálni és előkeresni bármit.

Ezen a ponton érdemes elgondolkodni azon, hogy megéri e tönkretenni az egyes értéktárgyakat. Milyen alternatívák jöhetnek szóba az értéktárgyak eredeti állapotának megőrzésére és az ideális tárolási körülmények megteremtésére? A raktárszoba bérlés Budapest közelében kézenfekvő megoldás.

A tulajdonos magát és a családját meg tudja kímélni a kellemetlenségektől, ha inkább egy másik opció mellett dönt, mint az otthoni tárolás. Ez az opció lehet például a magánraktár bérlése, ami megoldja a tárolással és az állapot megőrzéssel kapcsolatos gondokat.

Az erre szánt költségeket érdemes úgy felfogni, mint jövedelmező befektetést, ami a vagyontárgyak értékének megőrzésében kap szerepet.

raktárszoba bérlés Budapest

A magáraktár, mint tároló

Mit tud nyújtani a magánraktár a bérlőknek, ami miatt megéri megszervezni a tárolást és költeni a bérlésre?

A magánraktár egy kiváló lehetőség arra, hogy minden vagyontárgyát, holmiját biztonságban és fix helyen tudja. A magánszemélyek számára is van lehetőség arra, hogy díj megfizetése ellenében béreljenek raktárat tárolás céljából.

Egy magánraktárban a szabályok szerint tárolható holmik tökéletes biztonságban vannak és mindig elérhetőek a nyitvatartási időben, ugyanazon a telephelyen. A hétköznapi tárolással ellentétben itt minden adott ahhoz, hogy a holmik állapota megőrizhető legyen az értékük pedig ne csökkenjen az idő elteltével.

A tisztaság, az elegendő hely, a csomagolóanyagok, a hőmérséklet és a biztonsági intézkedések is azt támogatják, hogy az ügyfelek a pénzükért cserébe megkapják az elvárt szolgáltatást. A bérlőnek csak oda kell szállítani a tárolásra szánt tárgyakat és eldönteni a bérlésre vonatkozó részleteket.

A magánraktár nyitva áll a bérlők előtt

A raktárunk nyitva áll minden ügyfél előtt, a teljes tájékoztatáshoz lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeinken. Örömmel segítünk abban minden érdeklődőnek, hogy megtalálja a számára legideálisabb ajánlatot.

A raktárszoba bérlés Budapest vagy a főváros vonzáskörzetében élők számára igazán jó lehetőség, illetve mindenkinek, aki helyhiánnyal küzd, illetve nem szeretné a vagyontárgyait kitenni a tönkremenetelnek. A Törökbálinton található raktár kedvező árakkal és ideális tárolóhellyel várja az ügyfeleket.

Az otthonát nem kell megterhelnie a tárolással, ezért vagyunk mi.

Share Button

Elérhetõségek
+36 70 944 8080
+36 23 412 222
info@maganraktar.com